Jump to content
Please use your display name or email address to log in! User names are defunct. If your display name had special characters, log in with your email address and update your display name asap. ×
Forums Rules Staff Calendar Leaderboard Activity Clubs Awards Member Shop OH! Press
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
craZy

Official Vision Themes Bug Report Thread

Recommended Posts

Please report any bugs in any of the Vision themes here using the following form:

Theme:
Bug Description:
Browser Used:
Link: (page where bug occurs)
Screenshot: (optional)

-

Supported Themes:

  • Vision
  • Night Vision
  • Ultra Night Vision

Unsupported Themes:

N/A

List of Pending Bugs:

N/A

Important Notes:

  • On Ultra Night Vision, if you see post text with a white or different background color, this is because the user has copied the text from another page or website including it's formatting. We recommend to always clear your copied content's formatting before submitting a post.
  • Many users use Vision and format their posts according to the white background, as such some content may not appear optimal on Ultra Night Vision. This cannot be avoided, we can only ask users to format their posts as appropriately as possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Theme:Ultra Night Vision 
Bug Description: Negative images at first before they correct eventually. This is not the only post I have seen this in.
Browser Used: Google 
Link: 

 

Uw5yZD0.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, UMJI MOODS said:

Theme:Ultra Night Vision 
Bug Description: Negative images at first before they correct eventually. This is not the only post I have seen this in.
Browser Used: Google 
Link:

Are you using Dark mode on Chrome? If you are, this is a bug on the browser. There doesn't seem to be a clear solution for it but please check in your Settings > Accessibility for a High Contrast or Color Inversion setting (the setting availability may depend on the phone model.)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, craZy said:

Are you using Dark mode on Chrome? If you are, this is a bug on the browser. There doesn't seem to be a clear solution for it but please check in your Settings > Accessibility for a High Contrast or Color Inversion setting (the setting availability may depend on the phone model.)

It is not Chrome, just straight Google browser. I am only on mobile(I have no computer). I seldom even use desktop version so no Dark mode beyond what the theme gives me. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
46 minutes ago, UMJI MOODS said:

It is not Chrome, just straight Google browser. I am only on mobile(I have no computer). I seldom even use desktop version so no Dark mode beyond what the theme gives me. 

Oh I see. I'll research this a bit more but it'd still be difficult for us to tackle since it's related to Google. 😦 Has it been happening a lot or just a couple times?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not every single time. Usually when someone posts multiple photos. And I haven't seen it every time then. Often enough to report is the best explanation. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Back to Top